Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Erima

Artikelen 1 tot 28 van 57 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 57 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Erima

Op zoek naar de nieuwste Erima voetbaltassen?

De nieuwste collectie Erima voetbaltassen staan nu op Voetbalhuis.nl. Er zijn verschillende soorten voetbaltassen zoals schoenentassen, schoudertassen en rugtassen. Bekijk de complete collectie nu online.

Grootste collectie Erima voetbaltassen

Erima heeft een zeer uitgebreide collectie voetbaltassen met veel verschillende modellen, maten en kleuren.
De Erima schoenentas is speciaal gemaakt voor je voetbalschoenen. Met deze schoenentas voorkom je dat je je kleding vies maakt met je voetbalschoenen en dat je deze makkelijk apart kunt vervoeren.
De Erima toilettas is handig om alle verzorgende middelen in te doen zoals deo,shampoo, gel en luchtjes. Zo kun je ze altijd makkelijk vinden in je voetbaltas en hoef je nooit meer bang te zijn dat je hele voetbaltas onder de shampoo zit.
De Erima voetbaltassen met bodemvakken zijn ideaal als je meerdere voetbalschoenen bij je hebt. Er is ruimte om 2 a 3 paar voetbalschoenen in het schoenenvak te stoppen. Hiermee voorkom je dat je kleding vies wordt of de vieze geurtjes in je kleding komt te zitten.
Er is ook een Erima voetbaltas zonder een bodemvak. Hierbij moet je je voetbalschoenen in je tas doen bij de rest van je voetbalkleding. De voetbaltas heeft ook nog zijvakken, waarin je ander spullen kwijt kunt zoals je portomonnee, gel of andere persoonlijke spullen.
De Erima rugzakken zijn ideaal voor de junioren. Ze kunnen de rugzakken makkelijk dragen, waardoor ze hun handen vrij hebben om bijvoorbeeld te fietsen. Er zijn Erima voetbal rugzakken zonder bodemvak en met bodemvak.
Alle Erima voetbaltassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd de juiste kleur voor jouw team kunt vinden.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Erima voetbaltassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren