Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Hummel

Artikelen 1 tot 28 van 76 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 76 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hummel

Op zoek naar de nieuwste Hummel voetbaltassen?

De nieuwste collectie Hummel voetbaltassen staan nu op Voetbalhuis.nl. Er zijn verschillende soorten voetbaltassen zoals schoenentassen, schoudertassen en rugtassen. Bekijk de complete collectie nu online.

Grootste collectie Hummel voetbaltassen

De Hummel voetbaltassen zijn een van de bekendste voetbaltassen van Nederland, omdat deze veel door voetbalclubs worden besteld. Dit komt door de goede kwaliteit en de uitstekende prijs, waardoor de voetbaltassen jaren meegaan.
Er zijn verschillende soorten voetbaltassen. Zo heb je de normale voetbaltas, zonder bodemvak en met zijvakken. De voetbtassen hebben veel ruimte in het hoofdvak en extra ruimte in de zijvakken. Met een handige schouderband en twee hendels kun je de Hummel voetbaltassen makkelijk vervoeren.
De nieuwe Hummel voetbaltassen zijn bijna allemaal uitgerust met een bodemvak om daar je voetbalschoenen in te stoppen. In het schoenenvak passen 2 a 3 paar schoenen, zodat deze niet tussen je voetbalkleding komen te zitten.
Als laatste zijn er nog de Hummel backpacks, deze zijn vooral populair bij de junioren. De Hummel backpacks zijn makkelijk te dragen en in het bodemvak passen je voetbalschoenen.
De Hummel voetbaltassen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, waardoor er altijd wel de juiste kleur tussenzit.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Hummel voetbaltassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren