Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Jako

Artikelen 1 tot 28 van 72 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 72 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jako

Op zoek naar de nieuwste Jako voetbaltassen?

De nieuwste collectie Jako voetbaltassen staan nu op Voetbalhuis.nl. Er zijn verschillende soorten voetbaltassen zoals schoenentassen, schoudertassen en rugtassen. Bekijk de complete collectie nu online.

Grootste collectie Jako voetbaltassen

De voetbaltassen van Jako horen bij de verschillende Jako teamkleding lijnen zoals de Jako Pro, Jako Performance, Jako Attack en Jako Champion. Daarnaast zijn er verschillende soorten voetbaltassen zoals rugtassen, toilettassen, sporttassen en voetbaltassen met bodemvakken.
De Jako toilettassen zijn zeer handig om je persoonlijke spullen mee te nemen zoals deo, gel, shampoo en tape. Zo liggen deze spullen nooit los in je tas, waardoor je ze altijd terug kunt vinden.
De Jako Sporttassen met zijvakken zijn ideaal als voetbaltassen. In de zijvakken kun je je persoonlijke spullen kwijt, zodat je ze niet kwijt raakt tussen je voetbalkleding en voetbalschoenen. Het hoofdvak heeft veel ruimte voor al je voetbalkleding en voetbalschoenen. Door de schouderband en twee hendels is de voetbaltas zeer makkelijk te vervoeren.
De voetbaltassen met bodemvak zijn handig, zodat je voetbalschoenen en voetbalkleding gescheiden blijven. Hierdoor zullen je vieze voetbalschoenen niet tussen je schone voetbalkleding komen.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Jako voetbaltassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren