Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Jako Voetbalkleding

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Untitled Document

Jako Voetbalkleding

Op zoek naar nieuwe Jako voetbalkleding? Voetbalhuis heeft de complete collectie Jako voetbalkleding online staan. Bekijk nu de complete collectie!

De grootste collectie Jako voetbalkleding

De complete collectie Jako voetbalkleding bestaat uit trainingsbroeken, trainingsjacks, voetbalshorts, voetbalkousen, voetbalsweaters, thermokleding en voetbalshirts. Daarnaast heeft Jako ook nog keeperskleding, zodat je je complete team kunt aankleden.
Jako voetbalkleding wordt onderverdeeld in 7 verschillende teamlijn, namelijk de Jako Champ, Jako Performance, Jako Classico, Jako Striker, Jako Cup, Jako Team en de Jako Pro teamlijn. Iedere teamlijn heeft een aanbod in alle verschillende producttypen zoals trainingsbroeken, trainingsjassen, voetbalshorts, sweaters en voetbalshirts. Zo heeft je team allemaal hetzelfde model aan.
Naast de drie teamlijnen heeft Jako nog veel meer producten, zodat er altijd wel het juiste artikel tussenzit. Zo heeft Jako een uitgebreide collectie trainingsbroeken, die perfect te combineren zijn met de Jako trainingsjacks. De trainingsbroeken zijn verkrijbaar in het zwart, wit, donkerblauw, navy, grijs en lichtblauw. Daarnaast heeft Jako ook nog driekwarts trainingsbroeken voor het mooie weer.
De Jako trainingsjacks zijn goed te combineren met de trainingsbroeken. De Trainingsjacks zijn er in veel beschikbare kleuren verkrijgbaar, zodat je clubkleuren er altijd tussenzitten. Je kunt daarom zelf je complete trainingspak voor je team samenstellen.
Naast een trainingsjack kan er ook worden gekozen voor een Jako sweaters boven de trainingsbroek. De comfortabele sweaters zijn er in alle modellen en kleuren, waardoor het ook bij de sweaters makkelijk te combineren is met de trainingsbroeken.
De Jako voetbalshirts zijn van topkwaliteit ern zeer vergelijkbaar met die van Hummel en Erima. De Jako voetbalshirts zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen en kleuren, zodat je clubkleuren er altijd bij zitten. De voetbalshirts zijn eenvoudig te bedrukken, waardoor ze ook geschikt zijn voor sponsoring.
De voetbalshirts zijn goed te combineren met de verschillende Jako voetbalshorts. Bij de voetbalshorts is het belangrijk om de productomschrijving te lezen, zodat je weet of de voetbalshort wel of geen binnenbroek heeft.
Om het voetbaltenue compleet te maken heeft Jako ook voetbalkousen in allerlei modellen en kleuren.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Jako voetbalkleding. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren