Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Nike Voetbalkleding

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Nike Voetbalkleding

Op zoek naar nieuwe Nike voetbalkleding?

Voetbalhuis heeft de complete collectie Nike voetbalkleding, die zeer geschikt is om complete voetbalteams mee aan te kleden. Nike heeft onder andere trainingsbroeken, trainingsjacks, voetbalshorts, voetbalkousen, voetbalsweaters, thermokelding, trainingspakken en voetbalshirts.

De grootste collectie Nike voetbalkleding

De Nike trainingsbroeken zijn van zeer hoge kwaliteit en zitten zeer comfortabel. De trainingsbroeken zijn gemaakt van 100% polyester en met elastische banden, waardoor de trainingsbroek altijd past. De trainingsbroeken zijn in verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze altijd goed kunnen worden gecombineerd met de Nike trainingsjacks. De Nike trainingsjacks en jassen zijn namelijk ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je je tenue compleet kunt maken. Naast een trainingsjack kun je de trainingsbroeken ook combineren met een Nike voetbalsweater.
Naast de trainingsbroeken, trainingsjacks en trainingspakken, die voornamelijk bedoeld zijn voor naast het veld, heeft Nike ook een uitgebreide collectie voor in het veld. Met Nike kun je je complete voetbaltenue zelf samenstellen. Nike heeft teamlijnen samengesteld zoals de Laser PR, Sash, Striped Division, Striker IV, Trophy III, Park Derby en de Park VI. Deze voetbalshirs zijn zeer goed te combineren met de Nike voetbalshorts. Je kunt je wedstrijdoutfit compleet maken met Nike voetbalkousen.
Naast kleding voor voetballers heeft Nike ook een mooie collectie voor keepers en scheidsrechters. Voor de keepers heeft Nike twee kledinglijnen ontworpen met bijpassende shorts en kousen. De Nike Gardien lijn is de nieuwste teamlijn die ook wordt gedragen in het professionele voetbal. De Nike Park Goalie II is een bestaande lijn die doorloopt. Voor de scheidsrechters heeft Nike een compleet nieuwe lijn ontworpen. De Nike Referee lijn heeft opvallende kleuren, waardoor je als scheidsrechter goed opvalt in het veld. De scheidsrechterskleding wordt ook gedragen door alle Nederlandse en internationale scheidsrechters.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de nieuwste Nike voetbalkleding. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren