Broeken

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. Hummel Chester Keepers Broek
    As low as € 17,95 Regular Price € 32,50
  2. adidas Tierro 13 Keeperbroek
    As low as € 14,95 Regular Price € 34,95
  3. Stanno Teamwear Chester Keepersbroek
    As low as € 19,95 Regular Price € 34,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Op zoek naar de beste keepersbroeken?

Voetbalhuis heeft een grote collectie aan voetbalkeepersbroeken van de beste kwaliteit. De bekendste voetbalmerken zoals Masita, adidas, Erima, Hummel, Stanno, Jako en Nike hebben keepersbroeken.

De nieuwste keepersbroeken van de bekendste voetbalmerken zitten nu in de collectie zoals adidas keepersbroeken, Nike keepersbroeken, Erima keepersbroeken, Hummel keepersbroeken en nog veel meer.

Zorg dat je altijd goed beschermd bent tijdens het keepen. De voetbalbroeken van Voetbalhuis zijn altijd voorzien van bescherming op de heupen en op de knieen. Hierdoor land je altijd zachter en heb je minder kans op blessures. Er zijn zowel keepersbroek dames als keepersbroek heren of zelfs keepersbroek kinderen. Bekijk nu de complete collecite keepersbroeken online en bestel jouw favoriete keepersbroek!

De grootste collectie lange keepersbroeken

De adidas Tierro keepersbroek is de keepersbroek van adidas. De adidas keepersbroek is voorzien van bescherming op de knieen en op de heupen, zodat je beter wordt beschermd bij het duiken. De adidas Tierro broek is tevens ook verkrijgbaar in de korte broek voor in het warme weer.
Hummel heeft ook meerdere keepersbroeken, zoals de Hummel Brecon keepersbroek. Dit is een 3/4 keepersbroek die tot net over de knieen valt. De Hummel Chester keepersbroek is een lange broek voor in de winter. De Hummel keepersbroek is voorzien van bescherming op de knieen en op de heupen voor optimale bescherming.
De Nike Padded keepersbroek is een bekende in de Nike collectie. De Nike keepersbroek zit al jaren in de collectie en zal dit de komende jaren ook nog zeker blijven. De keepersbroek is voorzien van pads op de heupen, waardoor de keeper zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het duiken.
Erima heeft meerdere keepersbroeken, namelijk de Pronator Tec en de Extensor. Deze Erima keepersbroeken zijn voorzien van pads op de knieen en op de heupen, zoals bijna alle keepersbroeken hebben.