Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Handschoenen

Handschoenen

Artikelen 1 tot 28 van 71 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • adidas
  Snel bestellen
  adidas Predator 20 League
  adidas Predator 20 League

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze Prijs: € 53,96

 • adidas
  Snel bestellen
  adidas Predator Training Junior Keepershandschoenen
  adidas Predator Training Junior Keepershandschoen
  € 17,95
 • adidas
  Snel bestellen
  adidas Predator 20 Match Keepershandschoenen
  adidas Predator 20 Match Keepershandschoenen

  Adviesprijs: € 34,95

  Onze Prijs: € 31,46

Artikelen 1 tot 28 van 71 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Ben jij op zoek naar keepershandschoenen? Voetbalhuis.nl heeft een uitgebreid assortiment aan keepershandschoenen. De bekendste merken keepershandschoenen voor jong en oud en elk niveau zijn verkrijgbaar voor de beste prijs.

Grootste collectie keepershandschoenen

Ben jij net begonnen in het doel bij jouw plaatselijke voetbalvereniging? Dan heb je uiteraard keeperskleding en keepershandschoenen nodig. In de sportzaken wordt meestal een klein assortiment getoond aan keepershandschoenen. Bij Voetbalhuis.nl vind je de meest uitgebreide collectie van heel Nederland. Wij bieden de bekendste merken aan zoals Stanno, Adidas, Sells en Nike.

Er zit verschil in de keepershandschoenen en daarom is het belangrijk om de productomschrijving te lezen bij het product. Zo kunnen keepershandschoenen zijn voorzien van fingersave. Dit zijn plastic of kunststof sticks verwerkt in de handschoenen, waardoor de vingers niet kunnen omklappen. Hiermee voorkomt een keeper nare blessures aan zijn vingers.
Toch zijn er ook veel keepers die juist geen fingersave willen, omdat dit hun beweigingsvrijheid belemmerd. Zij verkiezen de bewegingsvrijheid van hun vingers boven de veiligheid van hun vingers.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbalkousen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren