• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Shirts

  Producten 1-20 van 49

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 49

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Ben jij op zoek naar een voetbalshirt voor jouw voetbalteam of voor op de training. Op Voetbalhuis.nl staat de grootste teamwearcollectie van Nederland op het gebied van voetbalshirts. Wij hebben de bekende merken zoals Nike, Adidas, Hummel, Erima, Jako, Masita en meer!

  Ideaal voor het aankleden van jouw voetbalteam

  De collectie van Voetbalhuis is ideaal voor het aankleden van voetbalteams. Alle voetbal shirts zijn verkrijgbaar in grote aantallen, zodat deze eenvoudig en snel te bestellen. Naast de voetbalshirts hebben wij uiteraard ook voetbalbroekjes en voetbalsokken om je gehele tenue compleet te maken.

  De gehele collectie voetbalshirts is verkrijgbaar in alle maten voor jong en oud. In de productomschrijving staat aangegeven of het gaat om een junioren voetbalshirt of een senioren voetbalshirt.
  De voetbalshirts zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor je de shirts vaak kan dragen en wassen zonder dat ze oud worden. Daarnaast zijn de voetbal shirts zo ontworpen dat het shirt ademt en het zweet makkelijk kan verdwijnen.

  Bekendste merken in de collectie

  In de collectie van Voetbalhuis zitten de bekendste merken voetbalshirts zoals Nike, Adidas, Hummel, Erima, Jako, Masita en meer!
  De complete teamlijn van de Nike Teamwear collectie van 2016 staat nu op de websites. De nieuwste modellen zoals de Park V, Precision II en de Victory II zijn toegevoegd aan de selectie. Je hoeft niet meer bang te zijn dat jouw voetbalshirt er niet meer tussen zit. Bij de Nike voetbalshirts wordt altijd onderscheid gemaakt tussen de kinder en volwassen voetbalshirts. Let dus goed op voor het bestellen dat u de goede maat kiest.
  De complete teamlijn van Adidas Teamwear collectie 2016 is aan de collectie toegevoegd. De vernieuwde Tiro 15 en de Adidas Core teamlijn voegen weer extra keuze mogelijkheden toe aan de huidige Adidas voetbalshirts collectie.
  De Hummel voetbalshirts zijn zeer populair onder de voetbalverenigingen en voetbalteams, vanwege de zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een leuke prijs kun je jouw complete voetbalteam voorzien van een nieuw voetbaltenue.
  Andere merken zijn Erima, Jako en Masita voetbalshirts.

  Klantenservice

  Als je nog vragen hebt over de producten of de website dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice op 0348-419365. Daarnaast zijn wij via de mail en de chat te bereiken.

  © 2018 Voetbalhuis.nl BV. All Rights Reserved.