• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Trainingspakken

  11 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  11 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar een nieuw trainingspak voor tijdens het voetballen, training of voor thuis op de bank? Voetbalhuis heeft een uitgebreide collectie aan voetbaltrainingspakken. De bekendste teamwearmerken als Adidas, Nike, Hummel, Erima en Masita zitten in de uitgebreide trainingspakken collectie van Voetbalhuis.

  Grootste collectie voetbaltraininspakken

  Als complete voetbalteams trainingspakken bestellen kiezen ze meestal voor Hummel, maar als iemand een trainingspak voor zichzelf koopt gaat hij meestal voor Nike of Adidas. De Nike voetbaltrainingspakken zijn van zeer hoge kwaliteit en komen ook vaak overeen met trainingspakken van hun favoriete voetbalteam. De Nike trainingspakken bestaan bij ons uit 2 losse delen; een trainingsbroek en een sweater.
  De Adidas trainingspakken bestaan wel uit een set van trainingsbroek en trainingssweater. De trainingspakken zijn zeer goed te gebruiken voor complete voetbalteams, maar ook zeker geschikt om individueel aan te schaffen. De trainingspakken hebben verschillende teamlijnen met gelijknamige omschrijvingen als de voetbalshirts en broekjes. Hierdoor heb je altijd het juiste trainingspak bij de juiste voetbalshirts.
  De Hummel trainingspakken zijn ideaal voor voetbalteams en -verenigingen, vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Hummel trainingspakken hebben net als de trainingspakken van Adidas dezelfde namen als voetbalshirts en broekjes, zodat de artikelen matchen zeer eenvoudig wordt.
  Wij hebben ook Jako trainingspakken en Erima trainingspakken in de collectie zitten. De trainingspakken van Jako bestaan net als de Nike trainingspakken uit 2 verschillende gedeelten. Let dus goed op dat je beide producten in je winkelwagen doen, anders heb je geen trainingspak, maar alleen een shirt of broek.
  De Erima trainingspakken zijn wel verkrijgbaar als set en kunnen snel worden geleverd.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbalkousen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.