• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Jassen

  Producten 1-20 van 87

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 87

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Voetbaljassen

  Op zoek naar een nieuwe voetbaljas voor jezelf of het hele team? Voetbalhuis heeft de grootste collectie voetbaljassen van de bekendste merken zoals adidas voetbaljassen, Erima voetbaljassen, Hummel voetbaljassen, Nike voetbaljassen en nog veel meer.

  Grootste collectie voetbaljassen

  Een voetbaljas houdt je altijd warm in de meest barre omstandigheden. Een voetbaljas is een lange jas die tot voer de heupen komt en is gemaakt van duurzaam en ligt polyester. De polyester beschermt je tegen weer en wind en zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft.
  Daarnaast heeft Voetbalhuis ook nog voetbaljacks, die bedoeld zijn tijdens het warmlopen of trainen. Deze houden je redelijk warm, maar zorgen er ook voor dat je het niet te heet krijgt.
  Voetbalhuis heeft een uitgebreide collectie adidas voetbaljassen met onder meer de Condivo 14, Tiro 15 en de Core fifteen lijn.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbaljassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.