• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Shirts

  Keepersshirts

  Op zoek naar een nieuw keepersshirt?

  Bekijk nu de complete collectie keepersshirts van de bekendste voetbalmerken zoals adidas keepersshirts, Erima keepersshirts, Hummel keepersshirts, Nike keepersshirts en nog veel meer.

  De grootste collectie keepersshirts

  De complete collectie adidas keepersshirts staan nu online. De adidas Onore 15 keepersshirts zijn de nieuwste keepersshirts in de collectie van adidas. De adidas Onore 15 is de opvolger van de adidas Revigo 13 collectie.
  Erima heeft een uitgebreide collectie keepersshirts. Dit jaar is de Erima Glasgow de opvolger van de Erima Tanaro keepersshirts. De Erima keepersshirts zijn in vier verschillende shirts verkrijgbaar namelijk zwart, blauw, geel en oranje.
  Hummel heeft een grote collectie keepershirts en keeperssets met een keepersbroek. Het Hummel Bern keepersshirt is het meest recente keepersshirt van Hummel, terwijl de Hummel Basel keeperssets de laatste keepersset van Hummel zijn. Er is keuze uit veel verschillende kleuren en maten.
  De Nike Keepersshirts zijn zeer populair onder de voetbal keepers. De Nike keepersshirts zijn in bijna elke denkbare kleur verkrijgbaar zoals zwart, groen, geel, oranje, blauw en meer. Bekijk nu de complete collectie.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste keepersshirts. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.