• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Scheidsrechter

  Producten 1-20 van 111

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 111

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar nieuwe scheidsrechterskleding? Voetbalhuis heeft een uitgebreide collectie scheidsrechterskleding van verschillende merken. Er zijn verschillende merken die scheidsrechterskleding in de collectie hebben zitten, vandaar het enigzins beperkte aanbod op Voetbalhuis.

  Bekende merken scheidsrechterskleding

  Uiteraard hebben de meest bekende sportmerken wel een speciale lijn voor scheidsrechters. Adidas scheidsrechterskleding bestaat voornamelijk uit scheidsrechtersshirts. Deze shirts zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen, zodat de scheidsrechter altijd opvalt in het veld. Bij Adidas wordt er ook nog onderscheidt gemaakt tussen lange en korte mouwen, zodat de scheidsrechter in alle weersomstandigheden comfortabel de wedstrijd kan fluiten. De Adidas scheidsrechterskleding is vooral bekend van de Europese wedstrijden in de Champions League en Europa League, waarin de scheidsrechters Adidas kleding dragen.
  De Nike scheidsrechterskleding is voornamelijk bekend vanuit de Nederlandse eredivisie, waar Nike de scheidsrechters sponsort. De Nike collectie scheidsrechterskleding bestaat uit vier verschillende kleuren broekjes en shirts. Bij de scheidsrechtersshirts kan worden gekozen tussen de lange en korte mouwen.
  De Hummel scheidsrechterskleding bestaat uit scheidsrechterssets met een short en een shirt. De broekjes en shirts zijn niet los te verkrijgen. Er kan bij de Hummel scheidsrechterskleding gekozen worden uit 2 verschillende kleuren.
  Erima heeft een kleine collectie scheidsrechterskleding, namelijk 3 scheidsrechtersshirts en 1 scheidrechtersbroek. Dit is namelijk het eerste jaar dat zij scheidsrechterskleding aanbieden.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbalkousen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.