Teamtassen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Stanno Premium Team Bag
    Regular Price € 43,95 Special Price € 39,56
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Voetbal teamtassen

Op zoek naar een nieuwe teamtas?

De grootste collectie voetbal teamtassen van de bekendste voetbalmerken zoals adidas, Erima, Hummel, Jako, Masita, Nike en Rucanor. Bekijk nu de complete collectie voetbal teamtassen online bij Voetbalhuis.

Grootste collectie voetbal teamtassen

Als voetbaltassen heb je altijd teamtassen nodig voor bijvoorbeeld de teamkleding, de medische verzorging of andere artikelen. Een voetbal teamtas is dan de ideale oplossing.
Voor het vervoeren van de teamkleding zijn er speciale teamtassen. Dit zijn grote tassen, waar alle kleding in past. Deze tassen hebben meestal wieltjes en een hendel, waardoor je de tas makkelijk kunt vervoeren.
De Toilettassen zijn ideaal om alle verzorgingsartikelen in te doen, zoals het tape, de ijsspray of de wonderspons.
De waterzak kan bij geen enkel voetbalteam ontbreken. Als een speler een blessure heeft moet er snel medische assistentie op het veld komen met een waterzak en bidons.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste teamtassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.