• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Voetbaltassen

  1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Voetbaltassen

  Op zoek naar een nieuwe voetbaltas?

  Bekijk de grootste collectie voetbaltassen van de bekendste voetbalmerken zoals adidas, Erima, Hummel, Jako, Nike en Rucanor. Bekijk de complete collectie voetbaltassen nu online.

  Grootste collectie voetbaltassen

  De collectie adidas voetbaltassen bestaat voornamelijk uit de adidas Tiro 15 teamlijn. De tassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk small, medium en large. Daarnaast kun je kiezen tussen een tas met of zonder schoenenvak. De adidas voetbaltassen zijn verkrijgbaar in het rood, blauw en zwart.
  De Erima voetbaltassen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren zoals groen, blauw, geel, oranje, rood, grijs, zwart en meer. Hierdoor zit de kleur van jouw voetbalclub er altijd tussen. De voetbaltassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor zowel junioren als senioren. Daarnaast kun je kiezen of je een Erima voetbaltas met of zonder bodemvak neemt.
  Hummel is in de laatste jaren overgestapt van normale voetbaltassen naar voetbaltassen met een bodemvak. Uiteraard hebben ze nog wel klassieke voetbaltassen met een grote ruimte en twee zijvakken. De nieuwe tassen met bodemvakken hebben een grote ruimte voor alle voetbalkleding en daarnaast een schoenenvak, waar alle voetbalschoenen in passen. Deze voetbaltassen zijn bedoeld om op de rug te dragen in plaats van met de schouderband.
  De Jako voetbaltassen zijn net als Hummel ook te onderscheiden in voetbaltassen met en voetbaltassen zonder bodemvak. De voetbaltassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor de juiste kleur er altijd bij zit.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbaltassen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Voetbalhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

  © 2018 Voetbalhuis.nl BV. All Rights Reserved.