Keepers

Filteren
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
 1. Stanno Ultimate Grip Hyper II Keepershandschoenen
  As low as € 67,46 Regular Price € 74,95
 2. Stanno Ultimate Grip Aqua RFH II Keepershandschoenen
  As low as € 58,46 Regular Price € 64,95
 3. Stanno Ultimate Grip II Keepershandschoenen
  As low as € 24,95 Regular Price € 54,95
 4. Hummel Glove cleaner handschoenen schoonmaakmiddel
  Regular Price € 9,95 Special Price € 8,96
 5. Stanno Uni Voetbalkous
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
 6. Stanno Uni Voetloze Voetbalkous
  As low as € 8,06 Regular Price € 8,95
 7. Stanno Combi sock
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
 8. Stanno Original Voetbalkous
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
 9. Stanno Original Voetbalkous
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
 10. Stanno Ring Voetbalkous
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
 11. Stanno Original Voetbalkous
  As low as € 11,66 Regular Price € 12,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina

Op zoek naar de grootste collectie keepersartikelen?

De grootste collectie voetbal keeperskleding vind je bij Voetbalhuis. De bekendste keepersmerken zoals adidas, Erima, Hummel, Nike en Masita hebben een grote collectie keepersartikelen.

De bekendste merken keepersartikelen nu verkrijgbaar

adidas is een van de bekendste voetbalmerken en zij hebben ook voor de voetbalkeepers een goede collectie. Zo heeft adidas keepershandschoenen met en zonder fingersave. Deze adidas keepershandschoenen zijn van topkwaliteit en bieden optimaal comfort aan de handen. Daarnaast heeft adidas keepersshirts op voorraad. Adidas heeft op dit moment het adidas Onore top 15 als absolute topper in het assortiment zitten. Daarnaast heeft adidas ook nog de Precio Entry, Mundial, Bilvo en Assita. De adidas Tierro keepersbroek is een stabiele factor in de adidas keepersbroeken collectie. Deze zwarte broek past bij alle keepersshirts en is voorzien van optimale bescherming bij het duiken.

Nike heeft gekozen voor andere soort keepershandschoenen, namelijk de Nike keepershandschoenen junior. Zij maken voornamelijk keepershandschoenen voor kinderen en dan zonder fingersave. Nike heeft dit jaar een grote collectie keepersshirts, namelijk de Nike Park Goalie II en de Nike Goleiro shirts. Deze keepersshirts zijn er in alle kleuren en maten beschikbaar, waardoor er voor iedereen een keepersshirt tussen zit. De Nike Padded Goalie pant zit nog steeds in de collectie en zal dit de komende jaren ook nog zeker blijven. De Nike keepersbroek is voorzien van pads die je beschermen bij het duiken. De Nike keepersbroek is in een lange en korte versie leverbaar.

De Erima keepershandschoenen zijn van hoge kwaliteit en zijn bijna allemaal voorzien van de beschermende fingersave. De Erima keepersshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, geel, groen, oranje en blauw. De Erima keepersshirts zijn voorzien van elleboogpads, waardoor de keeper wordt beschermd tijdens het duiken. Erima heeft verschillende keepersbroeken in de collectie, die zowel in korte als in lange uitvoering beschikbaar is.

De Hummel keeperskleding is bekend bij bijna iedere amateur voetballer. Hummel is een zeer populair merk om complete clubs en teams mee aan te kleden. Hierdoor komt het Hummel keeperstenue regelmatig voorbij op de velden. Hummel heeft daarom ook een uitgebreide collectie keepersshirts en keeperssets. Daarnaast heeft Hummel ook speciale keepersbroeken die je optimaal beschermen tijdens het duiken.

De Stanno keepershandschoenen zijn van zeer goede kwaliteit. De handschoenen zijn verkrijgbaar met en zonder fingersave, de productomschrijving zal u vertellen of een keepershandschoen fingersave heeft of niet.