Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

Hummel Voetbalkleding

Hummel is al jaren marktleider op het gebied van voetbalkleding en teamkleding. De complete Hummel collectie bestaat uit meer dan 500 producten, zoals trainingspakken, broeken, jassen en veel meer. Door de verschillende kleuren en modellen zit de juiste producten om jouw team aan te kleden er altijd tussen. De voetbalkleding is gemakkelijk te bedrukken.

> Producttype: Broeken | Jassen | Shirts | Shorts | Sokken | Sweaters | Thermokleding | Trainingspakken

Teamlijnen: Elite | Paris | Valencia

Artikelen 1 tot 28 van 455 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 455 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hummel Voetbalkleding

Hummel is al jaren marktleider op het gebied van voetbalkleding en teamkleding. De complete Hummel collectie bestaat uit meer dan 500 producten, zoals trainingspakken, broeken, jassen en veel meer. Door de verschillende kleuren en modellen zit de juiste producten om jouw team aan te kleden er altijd tussen. De voetbalkleding is gemakkelijk te bedrukken. De Hummel collectie bestaat broeken, jacks, shirts, shorts, sokken, sweater, thermokleding, jassen, trainingspakken, kortom alles wat een voetbalteam nodig heeft.

Hummel Teamkleding

De Hummel teamkleding collectie bestaat uit drie verschillende lijnen; de Hummel Elite clublijn, de Hummel Paris clublijn en de Hummel Valencia clublijn. De Hummel Elite Voetbalkleding is geinspireerd op de opvallende razzle dazzle camouflagetechniek. Deze werd bedacht in de oorlog om de exacte locatie, snelheid en bewegingsrichting van de tegenstander moelijk waarneembaar te maken. Deze gedachte sluit goed aan bij de teamsport, waardoor Hummel gekozen heeft voor deze belijning. De Hummel Elite kledinglijn bestaat uit trainingspakken, jacks, tops, shirts, polo's, shorts, broeken en bestaat uit acht verschillende kleuren.
De Hummel Paris Teamkleding is de nieuwste clubkledinglijn van Hummel. Het bovenlijf van de kleding symboliseert de vorm van de typische 'gym body', met brede schouders en een smalle taille. De belijning van de Hummel Paris teamkleding accentueert deze vorm en geeft de sporter een zelfverzekers, krachtige uitstraling. De Hummel Paris lijn bestaat uit trainingspakken, tops, shirts, polo's, zip tops en is verkrijgaar in zes verschillende kleuren.
De Hummel Valencia is een nieuwe, aansprekende collectie teamkleding gemaakt van de meest hoogwaardige sportmaterialen. De teamkleding wordt gekenmerkt door de moderne, herkenbare belijnende en de geperforeerde Hummel Chevrons. De Hummel Valencia lijn bestaat uit trainingspakken, tops, shirts, polo's, zip tops en is verkrijgaar in acht verschillende kleuren.
USP's van Voetbalhuis Openingstijden van Voetbalhuis Producten Retourneren